pondělí 2. listopadu 2020

I doma můžete sbírat HVĚZDIČKY. Jaká bude vaše ODMĚNA?

 Naši milí žáčci,

víme, jak rádi sbíráte hvězdičky. Získáváte je za vaše vzorně uklizené místo, pomoc spolužákovi, paní učitelce i paní asistentce, za výkon služby, za tiché přesuny po škole .... Je toho hodně, za co hvězdičky sbíráte. 

Protože jste nyní doma, tak jsme s paní asistentkou vymyslely, že i tam je můžete získávat. Jak? Za pomoc komukoliv v rodině. Můžete doma pomáhat s úklidem, vařením ... V domácnosti je tolik práce. 

Když vás někdo u této činnosti vyfotí a pošle nám fotografii, získáte za každou činnost hvězdičku. 

Pokud nemáte možnost fotit, tak stačí, když nám rodič přinese s úkoly i seznam toho, s čím jste pomáhali, co hezkého jste pro někoho vykonali.

Jsme na to zvědavé a těšíme se na vaše "dobré skutky". 

Mějte se krásně a opatrujte se. 





A máme tady první hvězdičky za pomoc v domácnosti. Získává je Alexek 🔆🔆a Lukášek🔆. Maminka od Lukáška nějakou fotku přidá. Chválíme.
A uvidíme, kdo se ještě přidá. Prozatím kluci vedou... Holky a co vy? Zítra se rozhodne. 
Motivačně vám dáme na blog odměny, které můžete získávat. Z nich si vítězové budou vybírat. Ostatně pravidla znáte. Budou platit i v naší virtuální soutěži. 



Soutěžící soutěží, že? A odměnou jim bývá ocenění. 
Ten, kdo nasbírá nejvíce 🔅, si bude vybírat. A z jakých cen?  Přece krásných. Líbí se vám?

 



Protože ne všichni žáci sledují tento blog a hvězdičková soutěž vznikla během prvního týdne, budeme ji vyhodnocovat až 16.11.2020 a potom 30.11. a potom ....


Žádné komentáře:

Okomentovat