pondělí 2. listopadu 2020

Distanční výuka (DV) - informace pro žáky

 Naši milí žáci,

dnes jsme ve škole opět  bez vás. Díváme se na vaše prázdné lavice a židličky a doufáme, že do nich zase brzy usednete. 

Chybíme vám? Vy nám ano. 

Ale budeme s vámi v neustálém kontaktu. Můžete nám v dopoledních hodinách kdykoliv zavolat či napsat. Někteří z vás nám budou osobně přinášet úkoly, takže se i uvidíme. Pokud máte chytré telefony, můžeme se vidět a povídat si i přes různé aplikace. 

Ale věříme tomu, že tato situace nebude trvat dlouho a opět se budeme učit klasickým způsobem, který je ze všeho nejlepší. Viďte?

Tak se pilně učte, budeme nyní co nejvíce opakovat a procvičovat. Takže to bude pro vás (jak říká Lukášek) POHODA. 

A co písničku? Už umíte? Já ano. Stačí jedna sloka. Kdo zvládne, pošlete nám videozáznam. Můžete přidat i pohyb. A kdo to chce mít úplně strašidelné, tak zvolte i nějaký kostým, líčení apod. Fantazii se meze nekladou. Budeme se s paní asistentkou na vaše záznamy těšit. 

(A už nám první videozáznam dorazil. 😍 Děkuji Alexkovi za zvukový záznam. Strašidelnou písničku se částečně naučil a moc hezky nám ji zazpíval. Jsi Ali šikovný a zpíváš na 1. A protože jsi byl první, tak k tomu přidáváme hvězdičku. )

Někteří z vás mi posílají fotky či záznamy toho, jak doma pomáhají rodičům s úklidem. Proto jsme se rozhodly s paní asistentkou, že hvězdičkovou soutěž uděláme tak trochu virtuálně. Pokud nám budete zasílat fotky, jak uklízíte, pomáháte, dostanete od nás hvězdičku. Pokud nemáte možnost fotit, stačí, když nám někdo z rodičů vaši aktivitu zapíše a přinese s vypravovanými úkoly.  

Chválím vás za vaši aktivitu, která se týká učení, ale i vašeho chování.  

A já už vím i koho můžu pochválit: Alexka, Lukáška, Nikolku, Paťulku, Šimonka, Terezku i Šarlotku. 

A máme pro vás skvělou zprávu. Přibyde k nám  do 4. ročníku nový žák Patrik. Už se na vás těší.  

Mějte se, učte se, pomáhejte a hlavně se opatrujte. 

Jarmila Nelhübelová, třídní učitelka

Marianna Sokolová, asistentka pedagoga


Pro vaši zábavu přidávám naši písničku v obrázcích a dvě strašidelné básničky. Zkuste se je naučit. Jsou krásně jednoduché. 









Žádné komentáře:

Okomentovat