pondělí 2. listopadu 2020

DV - úkoly na týden od 2.11. do 6.11.2020 - informace pro zákonné zástupce

 Milí zákonní zástupci,

opět nastala situace, kdy se děti "učí z domova". 

Zvládneme ji "hravě" společnými silami. Budeme se orientovat spíše na opakování, procvičování učiva a rozšiřování okruhu současných znalostí. Určitě budete se mnou souhlasit, že je nutné děti i pozitivně motivovat. Přidáme i nějakou zábavnou činnost a odměny.

Naše milá paní asistentka vás dnes všechny obvolala a informovala o současné situaci a způsobu vzájemné komunikace. Je skvělé, že většina z vás má možnost připojení k internetu. Zjednoduší nám    to práci.

Jen připomínám, že zítra budete mít nachystané učebnice, pracovní sešity a školní sešity. Je potřeba si je v dopoledních hodinách ve škole vyzvednout. Přidáme vám do tašek i pracovní listy a rozvrh týdenní práce. 

Informace: 

Způsob komunikace: Email, telefon, školní blog, případně osobní setkání.

Četnost zadávání práce: Vždy v pondělí na blogu najdete úkoly na celý týden, případně si je vyzvednete osobně v tento den v dopoledních hodinách ve škole. 

Termín a způsob odevzdání vypracovaných úkolů: Nejpozději do pátku odešlete naskenovanou či vyfocenou školní práci dětí na můj email jnzs200@seznam.cz (můžete mi ji  zasílat i v průběhu týdne, jak si práci rozvrhnete, to už bude záležet jenom na vás). Pokud tuto možnost nemáte, musíte přijít v pátek od 8.00-12.00 hodin do školy a přinést mi ji osobně.  

Klidně mi  posílejte i krátká videa či hlasové zprávy. Pokud budete potřebovat s čímkoliv poradit, v rámci dopolední výuky můžete do školy kdykoliv zavolat. 

Zdůrazňuji, že distanční výuka je nyní povinná. Pokud se žák nebude účastnit distanční výuky, budete tuto absenci muset doložit omluvenkou.

 Všichni se opatrujte. Užijte si společně strávené chvíle nad učením 💓.

Jarmila Nelhübelová, třídní učitelka

Marianna Sokolová, pedagogická asistentka














Žádné komentáře:

Okomentovat