pátek 6. listopadu 2020

Dnes nastal den "D"

 Milí rodiče a naši žáčci,

dnes nastal den "D". Co to znamená? 

Že jste dnes přicházeli  do školy a přinášeli nám "týdenní práci žáků IV.B". A my ji hodnotily.

Chválíme vás VŠECHNY za spolupráci. 🔅

Všichni jste úkoly v termínu odevzdali, ať osobně či virtuálně. 🔆Někteří z vás nám udělali radost vzorně vypracovanými domácími úkoly, a to i těmi dobrovolnými, přáníčky, fotografiemi a videi.  Potěšilo nás i to, že jste v průběhu týdne volali a žádali o  informace k průběhu distančního vzdělávání či k zadanému učivu. 🔅 

Pár hezky zpracovaných úkolů vám naskenujeme. 

Ale našli se i žáci, kteří vypracovali jen část zadaného učiva a od jedné žákyně jsme dokonce obdržely jen omalovánku. A to ještě v takové podobě, že by bylo možná lepší ji nechat doma v odpadkovém koši. 




My sledujeme vaši " domácí-školní práci", vše si pravidelně zapisujeme a hodnotíme.  První týden bereme jako takové "zahřívací kolečko", ale druhý týden už musí být PERFEKTNÍ.  

Zjednodušily jsme systém předávání úkolů a chceme zjednodušit i způsob zadávání učiva ve školních sešitech. Nebudete již zapisovat úkoly do sešitů v jednotlivých předmětech, ale jen do dvou označených názvem DISTANČNÍ VÝUKA. V pondělí vždy přinesete jeden sešit, ten nám necháte ke kontrole a druhý s úkoly si odnesete. A tak stále dokolečka dokola, dokud nezazvoní zvonec a distanční výuky nebude konec. 

 


Opatrujte se a užívejte si společně strávených chvil. I těch strávených nad školními sešity a učebnicemi. 

Jarmila Nelhübelová, třídní učitelka

Marianna Sokolová, asistentka pedagoga

Žádné komentáře:

Okomentovat