úterý 22. listopadu 2022

Školní rok 2022/2023 ... "Jsme páťáci"

 Milí žáci a rodičové, 

nastal nový školní rok 2022/2023. Věřím, že bude pro nás všechny úspěšný. Moc si přeji, aby se děti hodně naučily, byly spokojené a ve škole šťastné. Věřím ve skvělou spolupráci se zákonnými zástupci, která povede k tomu, že dojde k pokroku ve vzdělávání a výchově u dětí. 

Do naší třídy, která se přestěhovala z budovy Slezská 200 na Jarní 400, usedlo do školních lavic celkem 10 žáků z loňské V.B a přibyli nám 3 noví žáci. Mělo nás být 14, ale jedna žákyně  přestoupila na jinou školu. Přejeme, ať se jí tam daří. Celkem tedy zahájilo školní rok 13 žáků. 

Taktéž jsme přivítali mezi sebou novou pedagogickou asistentku. Vloni s dětmi pracovala  pedagogická asistentka Marianna Sokolová, ve druhém pololetí Marcela Benešová. Nyní je to Renáta Laliková. 

Vzhledem k tomu, že neprobíhá distanční výuka, budeme na náš blog dávat naše školní akce a zajímavosti z výuky. Pokud by byla vyšší absence žáků z důvodu nějaké vysoké nemocnosti, najdete zde i probírané učivo. 

Přeji všem úspěšný školní rok, pohodu a radost z dobře vykonané práce, se vzájemné pospolitosti a hezkého soužití ve třídě i mimo ni. 

Jarmila Nelhübelová, třídní učitelka





Žádné komentáře:

Okomentovat