čtvrtek 26. března 2020

INFORMACE PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE A ŽÁKY



Naši milí  žáci III.BTerezko, Šarlotko,  Šimonku, Vanessko, Paťulko, Nikolko, Alexku, Lukášku

věřím, že si nečekané volno náležitě užíváte. Prázdniny to ale nejsou. Proto je nutné, aby doma denně „malá školička“ probíhala. Společně s rodiči si učivo opakujte a procvičujte. Pokud budou školy uzavřené déle, budeme v učení „na dálku“ pokračovat. Budu vás učivem provázet a pomáhat vám.  Moc se na vás s paní asistentkou těšíme a doufáme, že se školy zase brzy otevřou a výuka bude probíhat ve třídách tak, jak jsme všichni zvyklí.

Jarmila Nelhübelová, třídní učitelka
Marianna Sokolová, pedagogická asistentka

Milí zákonní zástupci,

velmi oceňujeme, že jste se ve stanoveném čase všichni dostavili pro zadání školních prací, pro učebnice, pracovní sešity a školní sešity, které nám ve třídě zůstaly.

My vám za tuto spolupráci moc děkujeme. Jsme rádi, že se domácí výuce svých dětí věnujete a že máte o jakoukoliv formu jejich vzdělávání zájem. 

Budeme s vámi po celou dobu, kdy budou školy uzavřené, v kontaktu (telefonickém, emailovém aj.).

Probrané učivo s dětmi, prosím, procvičujte, opakujte. Pokud budou školy uzavřené déle, zkusíme probrat i nové učivo. Budu vás učivem provázet a pomáhat vám.

Obdrželi jste rozpis učiva až do května 2020. Je rozepsaný po jednotlivých týdnech. Jak si učení rozvrhnete je zcela na vás. Zkuste zadání s dětmi zvládnout v daném časovém období. Uvidíte, jak vám to půjde. Není samozřejmě nutné zvládnout vše v celém rozsahu.

Na každý týden vám na tomto blogu rozepíšu učivo. Vždy vám uvedu, co by si děti měly procvičit, zopakovat či se naučit. Pro vaši informaci vám úkoly ve spolupráci s paní asistentkou vypracujeme a dáme na tyto stránky. Můžete si tak ověřit správnost. 

Naše žáčky od nás pozdravujte. Vyřiďte jim, že se na ně s paní asistentkou moc těšíme a jejich domácí přípravu si zkontrolujeme, a to jakmile nastoupí do školy. 
 Od některých z vás víme, že se děti učení věnují a za to jim od nás vyřiďte velkou pochvalu. To bude JEDNIČEK A HVĚZDIČEK….

Opatrujte se. 

Jarmila Nelhübelová, třídní učitelka
Marianna Sokolová, pedagogická asistentka

V Orlové 26.3.2020


Žádné komentáře:

Okomentovat