sobota 29. června 2024

Poděkování

Milí zákonní zástupci, 

děkujeme vám za ocenění naší práce. Květiny, čokoláda i drobné dárečky nám udělaly velkou radost. Ještě více nás potěšila vaše slova chvály a poděkování. 

Jsme rády, že jste vnímali, jak nás práce s vašimi dětmi naplňovala, jaké činily pokroky i s jakou radostí do školy chodily. Naplno si užívaly školní práci, výlety i všechny projekty, které jsme pro ně připravily. A my si to užívaly s nimi. Byla to vzájemná radost. 

My vám moc děkujeme za vaši milou  spolupráci, která je tak důležitá a nezbytná pro výchovně vzdělávací proces, pro rozvoj vašich dětí. I za to, že jsme po celý školní celý rok vše dokázali vyřešit s úsměvem a se vzájemným respektem. 



Milí žáci, 

v pátek 28.06.2024 jste obdrželi vysvědčení a už na vás čekají zasloužené prázdniny. Musíme vás všechny ještě jednou moc pochválit za vaši školní práci, snahu i nadšení. Byli jste úžasní, šikovní, kamarádští a nápomocní. Prostě skvělí. 

Máme vás moc rády. Ale to vy víte, že? Užijte si ve zdraví a v radosti prázdniny a  až se v novém školním roce potkáme, budou z vás už ČTVRŤÁCI. 

Jarmila Neli Nelhübelová  a  Ivana Szabóová 



Přikládáme pár nápadů, jak si prázdniny užít a zažít letní radosti:


Žádné komentáře:

Okomentovat